Forandring og vejen til udvikling starter i det små

Forandring og vejen til udvikling starter i det små

Husk at du altid er fri til at ændre retning i dit liv. Det eneste du skal gøre dig klart er at forandring tager tid og starter i det små.

Begynd med at ændre én vane eller rutine og stil dig selv løbende spørgsmål som: Er det noget som gør mig glad? Er det nødvendigt? Kan det gøres på en bedre måde? Kan det undværes?

Ignorer et evt. kort ubehag eller ondt i maven – det er ikke et tegn på at du gør noget forkert, men et tegn på forandring. Og lige netop forandring og udvikling føles ofte helt forkert til en start, da vi helt instinktivt kæmper imod det vi ikke plejer at gøre.

Men lov mig at du prøver alligevel. Du vil blive forundret over hvor meget de små ændringer kan ændre dit syn på dig selv og verden omkring dig.

Læs hvordan minimalisme har støttet min selvudvikling

Hvad er dine erfaringer eller udfordringer med forandring og selvudvikling? Jeg hører meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder. Du er også meget velkommen til at dele denne artikel hvis du finder den relevant for andre. På forhånd tak – det betyder meget at du læser med.

Skriv gerne et svar